Категорија производа
Контактирајте нас

Схангхаи сјај средње Интернатионал Траде Цо., Лтд

Додај : соба 308 креативни квартал Северне Wанке, Но2000, Донгминг Роад, Пудонг нову област, Схангхаи, Кина

Тел:86-21-66531378

Факс : 86-21-66531373

Емаил :sales@ingredient4health.com

Врућа линија за сервис
+86-21-66531378

Кокос у праху

Индија је трећи највећи кокос производи земља на свету. Цопра и кокосово уље су два главна производа од кокос процесној индустрији. Скоро 60% од укупне производње од ораха се користи и за храну користи и остало иде за екстракцију уља. Упркос цињеници да нам...

Детаљи о производу


Име производа

Кокос у праху

Спецификација

4:1 10:1 20:1

Пакет

1кг /торба , 25кгс/бубањ

Индија је трећи највећи кокос производи земља на свету. Цопра и кокосово уље су два мајора
производи од кокос процесној индустрији. Скоро 60% од укупне производње од ораха се користи и за храну
користи , а остатак иде за екстракцију уља. Упркос чињеници да је наша земља има неопходна сировина за лансирање нове линије производа, минимални напредак је заузела место у апликацији модерне технологије за пуну искоришћење разних кокос производе као што су дехидрирани кокос кокос крем у праху, делимично зеленишем кокос рељетке, боцама Кокосова вода, итд., Десиццатед кокос је у широкој употреби у припреми Слаткиши , ПОСЛАСТИЧАРНИЦА, карија припрема итд.
У овом тренутку око 4000 тона дехидрирани кокос у праху производи годишње. Главна концентрација јединице које производе дехидрирана кокосово су у Керали, директиву, Прадеш, Карнатаке, Орисса и Махарасхтра. Дехидрирани кокос није само додатну вредност производа, али је била интензивна индустрија у раду такође ће генерисати велики број могућности за запошљавање.
Артикал за масовне потрошње, дехидрирана кокосово прах има добро тржиште. Ат присутан око 4000 тона дехидрирана кокосово је произведен годишње и углавном користе индустрија конфекције и бисквит. Дехидрирана кокосово може наћи добро тржиште у областима где се не производе кокосе посебно у северном Индије. Сада дана хране навике наших људи се мењају веома брзо и бројне прехрамбене производе уводе се сваки дан где дехидрирани кокос можете да нађете употребу. Тако да има добар простора за нове јединице малог обима у овај ред производње.
Функција

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача праха кокос и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купим пудер за масовну кокос са разумној цени од нас.

Hot Tags: кокос у праху, Кина, произвођача, добављача, масовне
Сродни производи
Истрага
Online customer service
Online customer service system