Категорија производа
Контактирајте нас

Схангхаи сјај средње Интернатионал Траде Цо., Лтд

Додај : соба 308 креативни квартал Северне Wанке, Но2000, Донгминг Роад, Пудонг нову област, Схангхаи, Кина

Тел:86-21-66531378

Факс : 86-21-66531373

Емаил :sales@ingredient4health.com

Врућа линија за сервис
+86-21-66531378

ЕК (етил Целулоза)

1 . производ увод овај производ је бело или Ружне сивкасто-без боје, мириса течни пудер, нерастворљива у води али растворљив у органска отапала, добру термалну стабилност, асх је веома низак када је спаљен, мали лепљивост или лек за зацељивање, флеx отпор се одржава на ниској температури, није токсична, јак...

Детаљи о производу

1 . производ увод


Генеричко име

Етил Целулоза

Скраћеница

ЕК

ИУПАЦ име

Целулозе , 2 - етил Целулоза

Испуњавају стандарде

ЦП (кинески Пхармацопоеиа)
УСПНФ (Амерички национални Формуларy)
ЕП (Еуропеан Пхармацопоеиа)

Овај производ је бела или Ружне сивкасто-без боје, мириса течни пудер, нерастворљива у води али растворљив у органска отапала, добру термалну стабилност, асх је врло низак када спалио, мали лепљивост или лек за зацељивање, флеx отпор се одржава на ниској температури, није токсична, јак анти-биолошки својства, метаболички инертан. Али у сунцу или УВ светло, то склон оксидативних деградације.
2 . производ апликације
Због своје воде нерастворљив, производ углавном користе као регистратор таблет и облагање материјала, такође може се користити као костур материјалне блокаторе, припремљен за разне врсте одрживе пуштање таблета; Овај производ се користи као енцапсулатед еxципиентс припремљени одрживе пуштање капсуле, тако да ефикасност остаје објављен, а да бисте избегли неке улоге на бази воде дроге преурањено; Производ такође може да се користи у разним облицима фармацеутске дозу као дисперсинг агент, стабилизација агент, агент за задржавање воде, спријечити дроге форми влажно и погоршање, побољшати таблет сигурног складишта.
3 . распуштања метод
Ароматичног угљоводоника и овај алкохол су производ најчешће користе помешане солвентан Ароматицс доступна као бензен, толуен, етхyлбензене, xyлене, итд дозу од 60-80%; Овај алкохол може бити метанол, етанол, итд., а дозу од 20 до 40 одсто. Производ је полако додат у контејнер испуњен солвент под буљење, док расквашеног и потпуно растопио.
4 . техничких индикатора


Индекс

Спецификација

на вискозност

≥10мпа.с:90.0~110.0%
6 ~ 10 мпа.с:80.0 ~ 120.0%
≤6мпа.с:75.0~140.0%

Губитак на сушења

≤3.0%

Талог на паљење

≤0.4%

Тешких метала

≤20ппм

Арсен соли

≤0.0003%

Одређивање садржаја

Који садржи етхоxy треба да буде 44.0-51.0%

5 опис производа
[Складиште ] затворено, на суво месту.
[За паковање] натрон папирне кесе обложена полиетилен торбу.
[Нето тежину] 20кг/пакет

Смо поносни на нас као један од водећих произвођача (етил Целулоза) ЕК и добављачи у Кини упознао с тобом. Помогнуте технологије и опреме, смо вас срдачно дочекати да купи масовног ЕК (етил Целулоза) са разумној цени од нас.

Hot Tags: ЕК (етил Целулоза), Кина, произвођача, добављача, масовне
Сродни производи
Истрага
Online customer service
Online customer service system